TopJolla

Allmänt

Allmänt

Progensia TopJolla är importör och återförsäljare av de Engelska Topper och Topaz segelbåtarna, en hel serie segeljollar av högsta kvalitet och prestanda, både för tävlingsseglaren och för familjeseglaren.

TopJolla ser som sin mission att sprida jolleseglingen i Finland, till ett fördelaktigt pris.

Den Engelska tillverkaren av Topper Sail Boats är en internationell tillverkare av största rang. Till jolleserien hör 10 båtgrupper i båtlängder från 2,95 meter till 4,70 meter. Båtarna kan förses med olika tillbehör, olika segel, beroende på om användaren vill lära sig segla eller ägnar sig åt avancerad tävlingssegling.

Båtarna är tillverkade av termoplast av mycket hög kvalitet vilket gör att båtens yta är mycket tålig mot slitage. Båtarna år tillverkade av ett tre-skikt-material, Metalicene™,ett innerskikt och ett ytterskikt med flytskum emellan. Detta gör båtarna mycket vridstyva och hållbara och ytterligare osänkbara. Av denna orsak ger fabriken ett 3-årigt garanti på skrovet.

Ett flertal av båtarna har ”ISAF Recommended Class Status” vilket betyder att Internationella Seglingsförbundet rekommenderar båtarna för nybörjare och erfarna tävlingsseglare.